SEO

Contact Guus

Guus is werkzaam als webtekst en SEO-schrijver.

T: 06 – 48 72 45 82
E: guus@guusbeenhakker.com

KvK: 67686176

twitterfacebookgooglepluspinterestlinkedininstagramtumblrsoundcloudspotifyyoutubevimeodeliciousemail

Webteksten, internetteksten en SEO


Naast journalistiek heeft Guus zich ook commercieel ontwikkeld als SEO-schrijver en auteur voor sterke internetteksten. Guus denkt mee over de juiste toon, de juiste uitstraling en de juiste communicatie op het internet. Daarbij is het opzetten van een sterke link met sociale media inbegrepen.

Meedenken

Allerlei mensen, bedrijven, groepen en anderen profileren zich op internet. Soms om iets te verkopen, soms om informatie over een onderwerp overzichtelijk en vindbaar weer te geven en soms om heel andere (sociale) redenen. Daarbij is het wel belangrijk dat de beoogde doelgroep je kan vinden. En ook wat je uitstraalt en wat je niet uitstraalt. Guus helpt mensen om daarover na te denken. Ook denkt hij mee over wat er allemaal nodig is. Wel sociale media of niet. Een pagina met nieuws of niet. Een landingspagina of niet.

Beginnende bedrijven

Hierover gaat Guus met u in gesprek om tot een gezamenlijk en passend plan te komen. Guus richt zich voornamelijk op beginnende internetsites en kleine ondernemers. Van niets maken we iets dat volledig communiceert wat het zou moeten communiceren. Bij het opstellen van het plan wordt ook gekeken naar of en hoe een website in de toekomst het best geactualiseerd kan worden.

Contentstrategie en SEO

Als er een gezamenlijk beeld is van de site en de uitstraling, wordt dit omgezet in een zogenaamde contentstrategie. De website komt daarmee in de steigers te staan en er wordt uitgewerkt welke informatie er waar moet staan. Zoekmachine optimalisatie, de zogenaamde SEO, wordt daarin meegenomen. Guus houdt rekening met de vindbaarheid in Google en zorgt ervoor dat teksten goed leesbaar zijn op een scherm. Niet te lang, niet te kort. Maar precies goed en afgestemd op de meest relevante zoekwoorden.

Voorbeelden

Guus heeft daarmee ervaring bij verschillende soorten website en branches. Voor de bouw verzorgt Guus de SEO-teksten en inhoud van de pagina’s voor debetonboorder.nl. Op de site NLroei.nl verzorgt Guus naast redactiewerk ook de optimalisatie voor zoekmachines. In de kunst verzorgt Guus een website voor iconenschilderen, samen met bijbehorende webshop. Bij een recreatiebedrijf scoort de website van De Duiventoren steeds beter.

Contact

Wil je meer weten over internetteksten en wat Guus zou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.